Naturvelsam Header

Kontakt:

Naturvelsam
Bogårdsvej 522,
3050, Humlebæk

Hurtigt svar – SMS dit spørgsmål til tlf: 31410924 alle ugens dage fra kl. 9-21

Svar inden for 24 timer på hverdage – support@naturvelsam.dk

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Læs vores FAQ, inden du sender din besked.

Vi levererer med GLS og DAO. Du har også mulighed for at hente selv, hvis du er i nærheden af Humlebæk
Priser:
Pakkeshop: 45 kr.
Omdeling: 65 kr.
Afhentning i Humlebæk 0 kr.

Lagervarer leveres inden for 1-3 dage.
Ved forudbestillinger bliver du kontaktet på mail omkring den endelige leveringsdato.

Du er velkommen til at hente dine varer på vores adresse i Humlebæk, men kun efter aftale. Vi ringer dig op, og aftaler med dig, hvornår det passer dig at afhente.

Er der tale om lagervarer, kan du oftest afhente dine varer samme dag inden kl. 20. Lørdag og søndag dog kun indtil kl.18.

Du har naturligvis 14 dages fortydelsesret fra du har modtaget dit produkt, så det er ikke noget problem. Du skal dog selv betale portoen for at sende den retur. 

Du skal informere Naturvelsam inden for de 14 dage, og du kan ikke fortryde dit køb blot ved at undlade at hente varen.

Ved returneringen af en ordrer eller en vare må varen ikke have været åbnet. Du kan læse mere under handelsbetingelser.

Du har naturligvis 24 måneders reklamationsret, som loven foreskriver. Kontakt os, straks, hvis du har en reklamation. Læs mere om reklamation i vores handelsbetingelser.

Det er fragtfirmaet der afgør, hvor lang tid det er muligt at hente pakken, inden den sendes retur. Oftest har du dog 7 dage til afhente din pakke. 

Æteriske olier skal opbevares mørkt, tillukket og ikke ved stueteperatur eller derunder. Der er dog ingen grund til at putte dem i køleskabet. Læs om opbevaring af æterisk olie.

Der stor forskel på duftolie og æterisk olie, og det er vigtigt at kende forskel.

En duftolie er en parfumeolie der er kemisk fremstillet – også selvom duftolierne nogle gange går under betegnelsen naturidentisk.

En æterisk olie er fremstillet af planter ved enten at koldpresse eller vanddampdistillere rod, blomst, frø, blad eller bark.

Det er kun den æteriske olie, der har aromaterapeutiske egenskaber. Læs mere om forskellen på æteriske olier og duftolier. 

Send En email

    [Send]

    Hvis det haster med at få svar, så skriv i stedet en SMS til tlf: 3141 0924. Vi besvarer SMS beskeder helt frem til kl. 21 alle ugens dage.